Gratis offerte

No cure, no pay

24/7 spoedservice

Diensten

Loodgietersbedrijf Berkel en Rodenrijs

24/7 bereikbaar

Ervaren & gecertificeerd

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

SPOEDSERVICE

Dag & nacht beschikbaar voor jouw lekkages, verstoppingen en overige problemen.

Betaalbare prijzen

Wij hanteren een efficiënte en doeltreffende werkwijze daardoor werken wij tegen zeer betaalbare tarieven met hoge kwaliteit.

24/7

Dag & nacht beschikbaar

Heb je een vervelende verstopping in Berkel en Rodenrijs? Ons loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs lost dit probleem binnen no-time op.

Op vakkundige wijze verhelpen jouw verstopping of lekkage. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Maak kennis met de ervaren vakmannen van Loodgieter in Berkel en Rodenrijs.

loodgietersbedrijf Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs loodgietersbedrijf

BERKEL EN RODENRIJS

Loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs bij jou thuis

Ons loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs is voor elke spoedsituatie dag en nacht bereikbaar. We verhelpen problemen met lekkage en installeren sanitair en leidingen. Ons loodgietersbedrijf is al jaren werkzaam en bedreven in het vak.

Wij hanteren scherpe tarieven die concurrerentie dwingen om mee te zakken. Maak gemakkelijk een afspraak en we komen bij jouw huis of bedrijf om de situatie bekijken. Neem nu gelijk contact op via telefoon om de geschatte kosten bespreken

Er zijn verschillende loodgietersklussen in en rondom jouw huis die je door onze Loodgieter in Berkel en Rodenrijs kan laten uitvoeren. Denkende aan het verleggen van de afvoer, het aansluiten van sanitaire voorzieningen, het leggen van leidingen, het installeren van de cv-ketel etc etc.

De Loodgieter in Berkel en Rodenrijs werkt met zeer vakkundige & gecertificeerde loodgieters. Bel ons loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs op 010 261 53 53.

Advies van ervaren loodgieters

Wanneer je op het punt staat om te beginnen met een nieuw-, aan- of verbouw van een woning, dan helpen we je graag met advies. We kunnende de haalbaarheid toetsen va  jouw verbouwplannen. Evenals het adviseren over de aanschaf van een duurzame nieuwe cv-ketel.

Spoed loodgietersbedrijf Berkel en Rodenrijs

Heb je een spoedsituatie? Bel ons direct en vraag een offerte aan bij Loodgieter in Berkel en Rodenrijs. Wij geven je een scherpe prijsindicatie voor jouw aanvraag. Wij werken vlot, vakkundig en voordelig. Maak gelijk een afspraak voor een bezoek gratis offerte. Bel 010 261 53 53.

DIENSTEN

Onze dienstverlening

De werkzaamheden die onze betrouwbare loodgieters voor je kunnen uitvoeren te verdelen in drie categorieën.

De eerste categorie bestaat uit reparaties die wij uit moeten voeren. Denk aan het doorspuiten van de afvoer, het verhelpen van lekkages en het oplossen van storingen in de cv-ketel.

In de tweede categorie het onderhoud aan loodgieterselementen. Het is sterk aanbevolen om jouw cv-ketel, de leidingen en je afvoer zeker eenmaal per twee jaar te laten onderhouden door een gecertificeerde loodgieter om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Tot slot omvat de derde categorie alle installaties, zoals het leggen van leidingen en het installeren van een cv-ketel.

loodgieter-berkelenrodenrijs-wc-1

WC

WC verstopping

Heb je een verstopte wc in Berkel en Rodenrijs? Dat is een bijzonder vervelend probleem. Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in jouw toiletpot blijft staan. Niet echt fris.

Een probleem dat je dus snel wil verhelpen. Maar wat doe je wanneer jouw wc verstopt zit in Den Haag? Zelf ontstoppen of toch een beroep doen op ons loodgietersbedrijf in Berkel en Rodenrijs?

Loodgieter Berkel en Rodenrijs CV ketel

CV onderhoud

CV ketel onderhoud

 Om te voorkomen dat je zonder verwarming of warm water zit, is het verstandig om jouw cv-ketel periodiek te laten nakijken door een erkende installateur. Door dit preventieve onderhoud voorkom je veel vervelende storingen. Wil jij CV onderhoud in Berkel en Rodenrijs? Wij helpen je hier graag bij.

Loodgieter Berkel en Rodenrijs ontstoppen

Gootsteen

Gootsteen verstopping

Verstoppingen van riool, afvoer, leidingen of gootsteen? Wij inspecteren, lokaliseren, ontstoppen en reinigen jouw afvoer. Snel jouw verstopping kwijt!

Lekdetectie in Berkel en Rodenrijs? Wij staan voor je klaar. Wij detecteren alle lekken. Maak nu een afspraak met een van onze gecertificeerde loodgieters.

Loodgieter Berkel en Rodenrijs verstopping

Riool

Riool verstoppingen

Een stinkende afvoer in je wasbak, douche of toilet? Een bijzonder vervelend probleem. We helpen je graag bij het ontstoppen van jouw riool.
Loodgieter Berkel en Rodenrijs Sanitair

Badkamer

Badkamer verbouwen

Wij verrichten alle benodigde loodgieterswerkzaamheden die nodig zijn voor het plaatsen of vervangen van jouw sanitair installatie.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

010 261 53 53

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Berkel en Rodenrijs

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

BERKEL EN RODENRIJS